Masszőreink – masszázsfajták

TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS
A nyomó és gyengéd húzómozdulatok által az izmok és ízületek nyújtását segítő masszázs, mely a test energiapályáit stimulálva energetizál, energiablokkokat old fel. A masszőr a tenyerén kívül, térdét, talpát is használja testünk bizonyos speciális pontjainak nyomkodásához. A tradicionális thai masszázshoz nem használnak olajat, krémeket. A vendégek a masszázshoz kényelmes lenvászon ruhába öltöznek át, melyet biztosítunk a számukra.

 

 

 

 

 

 

OLAJOS THAI MASSZÁZS
A klasszikus értelemben vett masszázs kedvelőinek ajánljuk. Azonnali segítség a letapadt, görcsös, merev izmok oldására. Egészségmegőrző, relaxáló, stresszoldó hatása együttesen adja a teljes masszázsélményt.

 

 

 

 

 

 

TRADICIONÁLIS ÉS OLAJOS MASSZÁZS KOMBINÁCIÓ
Ez a masszázsfajta magában foglalja a tradicionális masszázstechnika energetizáló hatását, illetve az olajos masszázs élvezeti értékét. Emellett egészségmegőrző szerepe: a tradicionális masszázzsal nyújtjuk az izomszalagokat, míg az olajos technikával a letapadt, görcsös izmokat lazítjuk. Kiváló kombináció, amely serkenti a vér és nyirok áramlását, megszünteti az izomfeszültséget és elősegíti a test rugalmasságát.

 

 

 

 

 

 

 

ORIENTÁL KEZELÉS
Problémás testrészek kezelése különböző masszázstechnikák alkalmazásával. Évek óta tartó zsibbadás, bizsergés, végtagok bizonyos mozdulatánál megjelenő fájdalom, más testrészekre átsugárzó nyilallás, fájdalom csökkentésére fókuszáló kezelés.

 

 

 

 

 

 

HÁT-, VÁLL- ÉS NYAKMASSZÁZS
Az egyik leghatékonyabb eljárás a stresszes életmód, gyakori ülőmunka, és a helytelen testtartás következtében kialakult görcsös hátizmok lazítására.

 

 

 

 

 

 

TALPMASSZÁZS
Testünk minden szerve a talp és a tenyér egy-egy meghatározott területével áll összeköttetésben, és ezen keresztül befolyásolható. A talp letisztítását követően a talptól felfelé haladva a vádlin keresztül az akupresszúrás pontok nyomásával jutunk el a térdig.

 

 

 

 

 

 

THAI HERBÁL MASSZÁZS
Ez a masszázstípus a tradicionális és olajos masszázsok kombinációja felmelegített gyógynövények gőzével. Az egyik legérdekesebb masszázsfajta. Melegített gyógynövényes zsákokkal történik, melyek eredeti, őshonos, thaiföldi növényeket és fűszereket tartalmaznak. A gőz melege és a növények hatóanyagai segítik a görcsös izmok ellazulását.

 

 

 

 

 

 

THAI TESTRADÍROZÁS
A 1,5-2 órás kezelés során a bőr elhalt hámrétegét távolítják el a testre felvitt szemcsés krémmel. A 30-45 perces radírozást tusolás követi, majd az egy órás olajos masszázs. A kombinált masszázs eredményeképpen bőre megújul, selymesen sima tapintású és bársonyos puhaságú lesz, valamint vérkeringést serkentő hatása is rendkívüli.

 

 

 

 

 

 

KISMAMA MASSZÁZS
Kényeztető, gyengéd olajos masszázs oldalt, valamint háton fekve. A várandóság harmadik hónapjától ajánlott. A fáradt testet felüdíti, a kismama lelkét ápolja.